Британският премиер Борис Джонсън е оприличил себе си с буйния персонаж от

...
Британският премиер Борис Джонсън е оприличил себе си с буйния персонаж от
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Аз съм като Хълк

Британският премиер Борис Джонсън е оприличил себе си с буйния персонаж от комиксите Невероятния Хълк в обещано през вчерашния ден изявление, в което е изразил също готовността си да изведе Обединеното кралство от Европейски Съюз на 31 октомври, съобщи Ройтерс, цитирина от novini.bg.

Вестник " Мейл он сънди " цитира Джонсън да споделя, че ще откри метод да заобиколи решението на Народното събрание, задължило го да отсрочи Брекзита. По думите му щял да направи това, с цел да избегне икономическия потрес от напускането без договорка.

" По-лудият Хълк побеждава, по-силният Хълк побеждава ", споделя Джонсън пред неделното издание и прибавя: " Хълк постоянно се измъква, няма значение какъв брой крепко е вързан и това е казусът с тази страна. Ние ще излезем на 31 октомври ".

Преди срещата си в понеделник с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер премиерът показва " огромна убеденост " в триумфа. " Има доста, доста добър диалог за това по какъв начин да се оправим с проблемите на северноирландската граница. Постигнат бе голям прогрес ", казва Борис Джонсън пред " Мейл он сънди ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР